woensdag 27 april 2011

Leuke koopjes!

Vandaag heb ik voor jullie twee hele leuke tips. Je kunt namelijk bij de Etos een gratis zonnespray halen met SPF 30. Het is een flacon van 30 ml, super handig voor in je tas. Kun je je altijd insmeren als je onverwacht het terras op gaat. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is  fan van de Etos facebook pagina te worden, de bon uit te printen & in te vullen en je kunt je gratis zonnespray ophalen in het dichtsbijzijnde Etos filiaal.

Dit kon ik natuurlijk niet zomaar voorbij laten gaan en heb 'm dan ook gehaald. Het heeft een schattige, zomerse verpakking met bloemetjes.



Het heeft een spray, wat ik altijd erg handig vind. Overigens ruikt de zonnespray ook heerlijk! Ik zou zeggen: print de bon uit en ren naar de Etos want OP=OP!

Naast de Etos heeft ook het Kruidvat een toffe actie in petto. Daar is namelijk vanaf morgen t/m zondag 50% korting op alle make-up! Maakt niet uit wat voor merk, kleur of product. De actie geldt op het gehele make-up assortiment. Dat is dus ook zeker een kijkje waardig. Misschien moest je nog een nieuwe mascara of wil je gewoon even kijken .. ga dan vanaf morgen langs het Kruidvat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten